Viktig information

Kära medlemmar! 

 

Även i år firar BRF Västergården julen med att ha en avgiftsfri månad, det innebär att ni enbart betalar er vattenavgift nu i december. Bakgrunden är att föreningen har en mycket god ekonomi i form av buffertsparande och väldigt låga räntor. Vi valde mellan att sänka avgiften, men då läget är osäkert vad gäller tex ränteläget och oförutsedda merkostnader såsom vattenskador kan medföra väljer vi istället att införa avgiftsfri månad så att styrelsen varje höst kan göra en bedömning om föreningens ekonomi. Även vår ekonomiska förvaltare Nabo har rekommenderat oss att välja systemet med avgiftsfri månad framför avgiftssänkning då vi inte alltid har ett överskott. 

 

Lite information inför vintern, till er som ännu inte stängt av vattnet till vattenutkastet – gör det så slipper vi onödiga vattenskador. Om det blir en riktigt kall vinter är det viktigt att sätta på radiatorerna (elementen) som komplement till frånluftsvärmepumpen, då denna ej klarar att värma upp hela lägenheten på egen hand.

 

Om ni inte har laddat ner Boappa2 så vore det en god idé att göra det, där kommer det information löpande om vad som händer i bostadsrättsföreningen.

 

Styrelsen önskar er en God Jul & ett Gott Nytt År!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + tretton =