Namnbyte Valvet

Bästa medlem,

Hoppas att ni har haft en riktigt bra sommar.

Vi i styrelsen har fått reda på att Valvet Förvaltning kommer att byta namn inom kort.

Varför byter Valvet Förvaltning namn?

Det är en satsning där de fyra förvaltningsbolagen Conzignus Hem och Fastighet, Valvet Förvaltning, Rådrum och Ekonomisk förvaltning i Uppsala går samman under det gemensamma varumärket Nabo med målet att forma framtidens förvaltning och boendetjänster.

Sammanslagningen är ett första steg på resan att förändra branschen för bostadsrättsförvaltning och göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Genom ett gemensamt bolag drar vi nytta av den samlade kompetensen i de fyra bolagen. Vår ambition är att fortsätta erbjuda proffsig och personlig service genom kunskap och engagemang  i både små och stora frågor.”

Dom erbjuder också marknadens enda plattform specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar där dom kommer att fortsätta investera för att göra det ännu enklare att ha koll på ekonomi och administration. Allt för att kunna sköta bostadsrättsföreningen och fastigheten på ett hållbart, tidseffektivt och enkelt sätt.

Vad innebär namnbytet för oss som kund?

Det innebär bara positiva saker för dig och din förening:

  • Vi behåller vårat befintliga avtal precis som idag i samma bolag. Det enda som ändras är namnet på bolaget och inte organisationsnumret
  • Vi får tillgång till ett ökat utbud av tjänster och fler experter. Som en grupp kan Nabo nu erbjuda både ekonomisk- och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel och juridiska tjänster
  • Vi har kvar våran förvaltare och övriga kontaktpersoner precis som tidigare
  • Avierna kommer att gå ut som vanligt till medlemmar och hyresgäster

Tveka inte att höra av dig om du har några som helst funderingar, frågor eller synpunkter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + arton =